Τρόποι αποστολής:

Το www.campingexpert.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει αποστολές παραγγελιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει είτε από το φυσικό κατάστημα (8 χλμ. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ (προς Πειραιά)143 41, Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ) ή με αποστολή στο χώρο της επιλογής σας με εταιρεία ταχυμεταφορών - courier.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε με σχετικό email για την πορεία της, εφόσον έχετε δηλώσει τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά. Παραγγελίες που λαμβάνονται το Σαββατοκύριακο εκτελούνται από Δευτέρα.

Σημ.: Για αποστολή μεγάλων αντικειμένων, παρακαλούμε να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Για παραγγελίες όπου έχει επιλεγεί ως τρόπος αποστολής η παραλαβή από το κατάστημα:

1. Απαιτείται να έχει γίνει εκ των προτέρων on line παραγγελία ή να έχετε παραγγείλει τηλεφωνικά. 

2. Έπειτα από δική μας επικοινωνία ο πελάτης θα μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του.

3. Η παραγγελία δεσμεύεται για παραλαβή από το κατάστημα για 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα ολοκλήρωσής της

4. Σε περίπτωση που δεν παραληφθεί εντός του παραπάνω χρονικού πλαισίου, η παραγγελίας ακυρώνεται αυτόματα.

 

Παραλαβή από το τοπικό γραφείο Courier

Σε περίπτωση που κατοικείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό κατάστημα της εκάστοτε εταιρίας courier, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξουμε την οικονομικότερη λύση!


Αποστολή

Η αποστολή γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, ο χρόνος αναμονής ενδέχεται να φτάσει τις 15-20 εργάσιμες ημέρες, εκτός εάν υπάρχει σχετική έλλειψη, όπου ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω email από εμάς.

Παρακαλούμε ελέγξτε και τον φάκελο με τα Ανεπιθύμητα/Spam/Junk e-mails σας διότι υπάρχει το ενδεχόμενο το ενημερωτικό e-mail να βρίσκεται εκεί).

 
Κόστος αποστολής

  1. Για παραγγελίες όπου το κόστος αγοράς και το βάρος των προϊόντων δεν ξεπερνά τα 2kg το κόστος αποστολής είναι 5.00€
  2. Σε κάθε άλλη περίπτωση όπου το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 2kg, υπάρχει επιβάρυνση 1.00 € για κάθε επιπλέον κιλό.
  3. Οι αποστολές μας γίνονται με ELTA COURIER        

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία για δέματα μεγαλύτερα από 15 κιλά


Στην περίπτωση που το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας υπερβαίνει τα 15 κιλά (π.χ. μαρκίζες, μεγάλα ψυγεία κτλ.) ή προϊόντα με μεγάλο όγκο παρότι ελαφριά, τότε τα δέματα αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Τα έξοδα αποστολής εντός Ελλάδος είναι τα ακόλουθα:

Για δέματα από 15 έως 20 κιλά - 9,00 €

Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1,00€

 

 

Το κόστος της αντικαταβολής, σε κάθε περίπτωση, ανέρχεται στα 2.00 €.

 

Επιστροφές προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρίας μας πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις η επιστροφή των προϊόντων είναι δωρεάν ενώ το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να να αντικαταστήσετε ένα προϊόν τα έξοδα της εκ νέου αποστολής του προϊόντος που θα παραλάβετε ως αντικατάσταση του πρώτου είναι 6€ (με ΦΠΑ) τα οποία πληρώνετε με τη παραλαβή του. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν.

Πριν από κάθε επιστροφή πρέπει να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρία μας.

 


* Το campingexpert.gr διατηρεί το δικαίωμα, εφόσον έχει γίνει οποιαδήποτε αλλαγή ή λάθος στην εκτίμηση του κόστους αποστολής ή πληρωμής να τροποποιήσει το τελικό κόστος της παραγγελίας, εφόσον έχει προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε, επικοινωνήσετε μαζί μας με e-mail στο info@caravan-webi.gr ή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 210 5812105

Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του campingexpert.gr και για την βελτίωση της online εμπειρία σας.
Επιλέξτε «Αποδοχή» ή «Ρυθμίσεις» για να ορίσετε τις επιλογές σας.